Yoaight?

Yoaightmate?

En tidig tanke när man kommer hit är: “Vad sjutton säger de hela tiden?” Sedan lyckas man dechiffrera meddelandet. “Are you alright, mate?” Men då kommer nästa fråga: Vad i hela friden är det för himla sak att säga? Det första man säger till varandra när man stiger in på kontoret. Pizzabudet som levererar. Till och med på puben när man står vid bardisken och ska beställa öl. “Ahyoaight?” Är jag okej? Ja, för fan, jag vill ju ha öl! Såg det ut som om jag ramlade när jag steg in eller? “Slog du dig?” “Ja tack, jag tar en Stella!”

Vad hände med “Whazzup dawg”?

3 comments to Yoaight?

 • Hej!
  Först och främst – vilken rolig och trevlig blogg du har, är kommer jag titta förbi oftare. Jag bor också i London och har nyligen startat en blogg, La la London, där jag delar med mig av mina bästa Londontips, mysiga fik, bra vintageaffärer och små guldkorn man kanske inte alltid hittar till annars som turist.
  Allt det här varvas med lite allmänna tankar och funderingar kring hur det är att bo i London.
  Om du har några favoritställen i London du skulle vilja att jag rekommenderade får du gärna kontakta mig så skriver jag om dem och hänvisar till din blogg.
  Jag har också tittat på din länklista till andra Londonbloggare och funderar på att göra en lika dan. Skulle du vilja vara med på min lista samt lägga till min blogg på din så kan vi Londonbloggre hjälpa varandra?
  Med vänlig hälsning La la London

 • hej, jag planerar att åka till london när jag har gått ut gymnasiet. hur bor du? det känns som att det är det största problemet eftersom det är så dyrt. 🙂

 • sv: okej, tack så mycket för svaret 🙂

You must be logged in to post a comment.