Well well well my Michelle

Har ni tänkt på att när man jobbar eller pluggar på ett riktigt unket ställe så är det alltid de roliga människorna som droppar av först? Det slår liksom aldrig fel.

Idag var det dags att ta farväl av den roligaste på jobbet. Michelle är en 21 år ung, rund, rödhårig jazzsångerska med rosa skor, guldväska och solglajer året om som har jobbat som kundsupport hos oss tre dagar i veckan. Det var hon som ursprungligen hittade min annons på Monster och fixade in mig på företaget. Hon erkände att hon googlat mitt namn innan hon ringde och varit lite skeptisk då hon hittat bilder på mig med en pistol. Men med tanke på hennes egen crazy personlighet tror jag inte hon brydde sig egentligen. Michelle är ihop med en 40-årig snubbe, har dejtat en boxare med steroidbröst, älskar fetishkläder, har föreläst om spanking och var senast i veckan på intervju för ett företag som säljer sexleksaker där hon fick skriva en recension om en jättedildo som skulle gjort falukorvstanten i Fäbodjäntan mörkrädd. Dessutom har hon orkat jobba hos oss i 14 månader vilket säger en del.

Jag och en tjej till firade av henne på en pub vid Crossharbour. Det händer alltid något kul när hon är med. Den här gången var det någon nörd som kom fram och raggade och då hotade hon att ta sönder hans glasögon. Hon har en supergullig geordiedialekt vilket bara gör det roligare.

Från och med nu kommer jobbet att bli (ännu) lite tråkigare. Men sånt är livet.

5 comments to Well well well my Michelle

 • fiendishrabbit

  Så vart försvinner denna hetlevrade tös?

 • admin

  Till det andra kontoret bara. Vi har två kontor – ett i Canary Wharf och ett i förorten. Fast om det går bra med sexshoppen så kanske hon slutar. Hon tjänade dessutom 2000 pund denna vecka på att spela på hästar. 🙂 Hon är för rolig.

 • Lena

  Du kanske kan starta spelbolag med henne och vara med och vinna en hacka på hästar emellanåt. Ta över morfars stafettpinne liksom. BTW var glad att du inte flyttade till Köpenhamn. Där är de om möjligt ÄNNU surare och otrevligare än i Stockholm. Vart tog de gemytliga danskarna och danskorna vägen? Har dom flyttat till Malmö, när alla skåningar drog till Stockholm och började jobba på TV-sporten?

 • admin

  Det här får stå för mig, men jag har en stark tro att folk som vinner en massa på betting bara berättar om sina vinster och sällan om insatser och förluster. Men hon kanske är grym på riktigt? Tycker jämt hon snackade om alla nya skor hon köpt för vinster.
  Danskarna kanske bara hatar svenskar? Vadå, var ni där eller?

 • Lena

  Jepp, åkte fredagen den 13:e… Vidskeplig – nänä. Bestämt sedan länge, tillsammans med K&K. Det tar bara 5 tim med tåg från Sthlm till Cph. Passade bra efter några jobbiga dagar med kulmen den 12/11 att komma bort lite grann.

You must be logged in to post a comment.