The Office

Jag önskar att jag kunde blogga mer om jobbet men jag törs inte. Vi får ta det en annan gång helt enkelt. Men det är synd. Ni skulle garva. Varje dag är en ny spännande episod i denna såpopera. Ibland tänker jag att man borde göra en liten reality show om det här.

En sak kan jag i alla fall bjuda på. Omkring klockan fem igår när jag kom på mig själv med att tänka: ”Ska det inte hända något knasigt idag? Det var snopet,” så kallades vi in till möte av vår HR-manager. Fredagen hade varit en tokig dag. Plötsligt skickade vår närmaste chef ett något oväntat MSN-meddelande till mig: ”Hörrödu, hur lång uppsägningstid har man på det här stället?” ”Eeh, jag tolkade det som en månad. Men ditt kontrakt kanske är annorlunda?” En stund senare när högsta hönset lämnat byggnaden la han korten på bordet inför alla närvarande: ”Helt seriöst. Jag fattar inte vad det här ska leda till. Jag kan göra något bättre av min tid. Nu går vi till puben. Det behöver vi!” Så vi blev inte direkt förvånade när HR-managern nu meddelade att han lämnat in sin avskedsansökan med omedelbar verkan. Högsta chefen hade dessutom helt sonika tagit semester och visste inget.

Idag sitter vi här och vet inte riktigt vad vi ska göra. En påhittig australiensiska kom på den geniala idén att skriva om varsin Premier Leagueklubb.

Vi följer fallet.

7 comments to The Office

 • fiendishrabbit

  Så var befinner sig ditt office på skalan “normalt->The office->Dilbert”?

 • admin

  Jag tror nog jag skulle uppskatta The Office mer nu efter det har. Pa ett satt ar det precis som Office, pa ett satt ar det motsatsen till det. Vad ska jag jamfora det med? Vet inte. Har aldrig varit med om nagot liknande i hela mitt liv. Lovar att redogora for detta narmare i detalj vid ett senare tillfalle. 🙂

 • tomSmoke

  Jobberi is teh shitz! “Är det så ni vill att vi skall bli en dag, då får ni betala bra.” (Bröderna Olsson 1987)

  Kanske lite OT men iaf.
  http://www.youtube.com/watch?v=QtI8q2iclzI

 • admin

  Ar han dod? Herregud, jag visste inte. Har missar man svenska nyheter vill jag lova.

 • Lena

  Sorgligt men sant, “Storebror” tog ner skylten endast 53 år gammal.

  Man kan i alla fall inte säga att du har tråkigt på jobbet 😉

 • Uffe Larsson gjorde några rätt intressanta intervjuer av kända personer i låg-budget-TV-kanalen Öppna kanalen. Tror de finns på deras web. Webradiotips: Chronix Agression. Öltips: på bloggen. Känner jobbarkompisarna till ditt metalprojekt?
  Ha en bra helg.

 • admin

  Tackar. Tips för grejer att lyssna på på jobbet, smutt. Tror jag nämnt det fast de tomtarna där är bara intresserade av sport, bara sport, bara massor utav sport, så de är inte så imponerade.

You must be logged in to post a comment.