Snart så…

Vi börjar komma i ordning!
London hus

TV, PS3 och gitarr men ingen dammsugare. Prioriteringarna är helt rätt.
Hus i London

På lördag kommer tvättmaskinen. Och i morgon blir det puben!

4 comments to Snart så…

 • Lena

  Då blire snart inflyttningsfest? 🙂

 • admin

  Ja då ska den kinesiska tanten få veta att hon lever. :O

 • fiendishrabbit

  Heh. Fast det är i alla fall tur att gitarr är ett grannvänligt instrument (dvs, man kan ganska lätt öva utan att grannarna behöver lyssna).
  Även om man är musikdiggare så finns det inte mycket som är värre än t.ex en trummis som för 154rd gången försöker få det där fillet rätt, och MISSLYCKAS. För att inte tala om respektlösheten i att varken ljudisolera ett övningsrum eller skaffa sig en elektronisk lösning (även om de vanligtvis är ganska kassa för trummor).

  Speciellt i ett land där de inte fattar att grannsämja (dvs att inte behöva höra varje gång grannen går på toaletten, har sina barnbarn på besök eller behöva lyssna på grannens val av musik) är värt lite högre byggnadskostnader.

  P.S: Har du poströstat eller blir det soffliggande i årets EU val?

 • admin

  Mm, min förra trummis snackade nåt om att baskaggepedalerna till ddrums väsnades rätt bra. Ska väl se om man kan köpa ett par studiomonitorer sen, ett par bra så att man inte behöver kräma på för att göra vettig ljudredigering.
  Jag har alltid bott i lyhörda hus. Det här är faktiskt ungefär som Årsta där jag bodde i ett 40-talshus, fast där gick ljudet nerifrån och upp istället för tvärtom som väl är det normala.
  Tror det är för sent att rösta. Mina röstkort eftersändes väldigt sent.

You must be logged in to post a comment.