Snabbmat kan vara farligt

Nu är det bevisat att snabbmat kan vara farligt för hälsan.

Dominos Pizza

Detta är inte en varning för varm pizza som man skulle kunna tro utan för stark pizza. Häromdagen gick vi på den nya kampanjen från Dominos: Meltdown – The Revenge. Our hottest pizza yet.

Pizzan var så stark att man fick hålla andan varje gång man tog en tugga för att inte ögonen skulle tåras. Så potenta var ångorna som steg upp från de minst tre chilisorterna. Jag var smart och plockade bort all chili (var tillräckligt starkt ändå) men Nelle var alldeles för macho. För att inte riskera att bryta mot personuppgiftslagen angående att lägga ut känsliga uppgifter om privatpersoner på webbsidor, hänvisar jag er nu till nämnde man för att få reda på vad som hände.

4 comments to Snabbmat kan vara farligt

 • Mufflon

  Haha oh my! Nu är jag nyfiken. Ska han starta en egen blogg nu? Här kommer några namnförslag: “Mina magsår och jag”, “Äta gott, eller skita skönt, det är frågan”, “En chilijunkies bekännelser”.
  Jag postar några ark Lambi ultra softness of doom.

 • fiendishrabbit

  …självklart så måste Nelle ju äta upp en sådan pizza.
  Annars skulle han ju ha varit en macho-fejkare.

  Män med självrespekt köper inte mat som de inte är redo att äta upp. Ju mer macho en ingrediens är, destå viktigare är det att man äter upp den om man köpte den.

  Tsk. Att du inte förstår sådana självklara saker Wire.

  P.S: En sak som jag har undrat ett tag. Varför blev det “Wire” som smeknamn? Och inte Pez eller något sådant?

 • admin

  ROFL! Eller varför inte Chipotleaway? (South Park-referens)
  Mmm Lambi… 😉

 • admin

  Män och norrlänningar. *sigh* Svåra att förstå sig på – även för mig! Han får ta ett snack med “Kalle” från den andra bloggen.

  Varför det blev Wire? Jadu, en hemlis. 😛 Slog upp i ett lexikon och missuppfattade ett ord, så mycket kan jag säga. Penzo kallar sig brorsan. Fast han har bytt efternamn nu eftersom han inte ville “heta som en blatte”.

You must be logged in to post a comment.