Shopping i London

Nelson, trött i skoaffären på Oxford street:
“Dina fötter! Dina fötter har kostat mig hundratals timmar av mitt liv!”

Mitt uppgivna svar:
“Vet du, de har kostat mig ännu fler timmar av mitt liv!”

Jag lider av långsmala fötter. Någon smart och högt uppsatt skojeppe har bestämt att ju längre en sko är desto bredare måste den också vara. En gång dömde en grekisk skoaffärägare ut mina fötter som “omöjliga”.
Men ungefär tio minuter efter att ovanstående kommentarer hade fällts hittade vi de här:

London Shopping Skor
Visst är de fina? Jag är jätteglad. Och nu kommer jag dessutom att tänka på David Brent varje gång jag tar på mig dem.

5 comments to Shopping i London

 • Lena

  GUUUD så fina!
  Vet du, jag har också köpt skor på Office. Ett par adidas. Butiken intill Harrods. Skorna är nästan lika fina fortfarande och dessutom håller KASSEN jag fick skorna i än!Bra köp. God smak. Och en tålig man. Oslagbar kombo 😉

 • admin

  Haha, den ska jag komma ihåg – god smak och en tålig man! Kommer man långt med.
  Ska du möjligtvis göra ett nytt besök på Office när du kommer hit? 😉

 • TomSmoke

  har ett par converse med svart/vitt-dödskallemönster på som jag aldrig kan gå med i stockholm utan att känna sig som det ufo jag är. här var det lågt i taket som jag sa på jobbet till docentens stora ogillande. jobbar vidare med att hjärntvätta 15.000 nerdar med GO.
  cheers!

 • admin

  Äh dödskallar är väl inne nu? 😉
  Det är bra det, nördar SKA dyrka oss.

 • […] attackera Nelle som slog honom med sin bokken. Regnet öste ner men det var varmt och härligt. Och Office-dojorna höll men stortårna var alldeles gröna efteråt. November 16th, 2009 | Category: Uncategorized […]

You must be logged in to post a comment.