Oh. my. god.

Jag åt just middag och kollade på Sex and the City (ja jag vet, väldigt sen middag). Direkt efter kom det brittiska programmet Sex – How to do everything. Jag var ju tvungen att se vad det var för nånting och alltså, jag är chockerad! Man fick se, och jag menar tydligt se, när en brud nailade en snubbe med en strap-on! Närbilder också. En corny brittisk speaker läste upp hur man skulle gå tillväga på ett pedagogiskt sätt med en mycket saklig ton. Det var inte det enda som visades, men ni kan säkert föreställa er resten.

Jag är nog 80 bast precis som min brorsa säger. Kan man förresten ens använda ordet “chockerad” i min ålder?

7 comments to Oh. my. god.

 • fiendishrabbit

  Hur sent åt du middag? Trodde inte att brittish TV skulle visa något sådant innan 23 eller till och med midnatt.

 • admin

  Hmm det var väl mellan 23 och 00 någon gång tror jag, på Five Tv. Har faktiskt aldrig sett något så snuskigt tidigare som inte klassats som porr men gränserna suddas väl ut mer och mer. Men jag vet inte, jag kan ju inte säga att jag brukar kolla på sånt, mest för att garva över hur “educational” det är. Och det här var ju helt klart inte för min målgrupp, speciellt med tanke på hur tramsigt det var.

 • Lena

  Och jag är inte 80, bara 51, och vet inte vad “naila en snubbe med strap-on” är för nåt…
  Fast jag kanske inte vill veta det heller.
  Nää, ingenting borde chocka någon längre. Inget hålls hemligt och ska man väcka uppmärksamhet måste man vara väldigt annorlunda (typ filmen om de siamesiska tvillingarna jag såg i går, en kropp – två huvuden). Vanliga människor måste bete sig svinigt (Katarina smetana, vad hon nu heter nuförtiden) OCH bli ihop med nån myko typ (Bingo Fotograf) OCH vika ut sig naken och exponera sitt bisarra privatliv. Så ere sörrö

 • admin

  Allt för att slippa skriva mer i klartext vad som hände. 😉
  Aha, så det är så man gör! Recipe for disaster med andra ord. Måste jag testa! 😛

 • fiendishrabbit

  “Fast jag kanske inte vill veta det heller.”

  Kanske. =D

  Fast det är inte i samma grad som “rimming”. Första gången du hör termen så följs den oftast av “If you don’t know what it means you don’t want to know what it means”. Och det är en ärlig varning.

 • admin

  Googlade på “rimming” och hamnade på Flashbackforumet. Jodå, det förekom också i denna lilla instruktionsvideo! Närbild har jag för mig, även om man då inte fick se själva “rimmen”.

 • […] har hänt igen. Ännu ett avsnitt av Sex – How to do Everything har chockerat oss. Jag ska inte säga vad det var men det involverade en rumpa, en instruktör och […]

You must be logged in to post a comment.