Letter of resignation

Jag lämnade in min avskedsansökan idag. Anledningen? Ja, det finns hur många som helst men droppen var när de sa att man inte fick ta semester i januari eftersom sajten skulle gå live då. En sajt som alla VET inte kommer hinna gå live tills dess. De kunde inte ens göra ett undantag för två dagar och då skulle jag definitivt behöva ställa in min USA-resa som jag har planerat i två år. Så jag tankade ner en färdig mall från någon sida och tog bort de raderna där det stod att man önskade företaget lycka till.

Sen blev man lite kallsvettig häromdagen när British Assholes meddelade att strejken var på gång. Skulle jag säga upp mig trots att jag inte visste om resan blev av? Jag kanske skulle palla att jobba där någon månad till? Efter mycket dividerande med mig själv fattade jag beslutet att sluta eftersom man förmodligen ändå inte skulle få någon information från BA den närmaste tiden. Dessutom insåg jag att jag inte kommer orka. Det här är ju inte Sverige, man kan faktiskt hitta ett nytt jobb här.

Bara en bonus då när dessa nyheter nådde mig någon timme senare.

Så då var det bara fyra dagar kvar på Haschtomtarnas Riksförbund. It’s been nice knowing you, kinda like the fucking zoo.

10 comments to Letter of resignation

You must be logged in to post a comment.