En vanlig dag på kontoret

Sitter här och kollar på snooker på Eurosport och äter hamburgare. Och får betalt för det. Tror jag ska hämta mig en kopp kaffe och lite chokladkaka sen.

Aaaaaaaaah!

7 comments to En vanlig dag på kontoret

 • fiendishrabbit

  O_o

  Försök att inte bli avskedad eller driva företaget i konkurs bara. =D

 • admin

  Jag ska ju titta på sport, det är ju en del av mitt jobb! 😉 Jag är ju Den Där Snookerskribenten och Google-nörden.

 • Lena

  Livet är bra hårt ibland… 😉

 • tomSmoke

  Låter som ett ok jobb. Själv sitter jag och jobbar hemma idag och funderar.

  Du får fråga jobbisarna vad de tycker om min fotbollsblogg
  http://bp-blogg.blogspot.com om det svenska storlaget Brommapojkarna (en spelare blev såld till Juventus)

  Btw, antar att i canary wharf/docklands så jobbar den digitala medelklassen, men finns det några riktigt digitalt eftersatta områden i london? digital slum?

 • admin

  Yo, vi behöver fler sport content writers! Men säg inte att jag inte varnade dig. Kul att du har en blogg, skulle inte förvåna mig om de där killarna kände till Brommapojkarna, de vet ju allt.
  I Canary Wharf jobbar många börsmäklare och såna där du vet. 😉 Men finns nog en del företag som det jag är på också. Finns en hel del slumområden här, men jag vet inget som skulle vara just digital slum. Vi får fråga nån.

 • tomSmoke

  Skulle vara kul att jobba i London nån månad kanske.
  Bara man slipper skriva om obegriplig cricket. Men fotboll har jag “pluggat”. Har följt BP i tre år. BP:S “arena” ligger granngårds och är lite intresserad ur ett samhällsvetensk. perspektiv. BP är stockholms bästa fotbollslag just nu.

  Btw, har du lust att göra ett par riff i t.ex. c moll tempo 105 bpm, eller nåt annat som du kommer på eller känner för? Skulle va kul att göra ett co-op GameOver möter TomSmoke’s Mountain Fire Wind, kanske till ett framtida spel, who knows.
  Idag skall jag ha Dr*amH*ck-möte. Jätte-topsecret.

  Cheers!

 • admin

  Ok. Jag jobbar gärna här resten av livet. 🙂
  Ja, cricket går ju en på nerverna helt klart.
  Kan tyvärr inte spela in någonting nu. Datorn är kvar i Sverige, kör på laptop här. Men ska snart ska jag försöka köpa det där Edirol UA-25 ljudkortet.

You must be logged in to post a comment.