Brädspel och museum i London

Nu är mina fötter så där döda igen. Vi har varit ute hela dagen. Först var vi och kollade in en brädspelsaffär i Finchley med en norrman och en irländare från Nelles jobb. En affär för nööööördar. Det fanns massor att titta på för alla oss som grät när Tradition stängde igen i Stockholm.

dirty deutsch
Bisarrt, ja?

brädspel affär London
Nelle står och kollar in de senaste expansionerna till Arkham Horror. Förutom det köpte vi ett spel som hette Rorschach där man skulle titta på inkblots och tolka vad de föreställde. Ett spel vi tror kan fungera mycket bra ihop med öl.

Sen gick vi på museum och såg utställningen Exquisite Bodies. Lite galet. Man fick se en massa uppfläkta modeller av kroppar, konstiga målningar av siamesiska tvillingar och tortyrredskap – t.ex. en stol som bestod av stora rakblad. Varsågod och sitt! liksom.

2 comments to Brädspel och museum i London

 • Lena

  Rorscach-tester är helflummiga. Brukar ju användas i en massa konstiga psykoterepeutiska sammanhang. Och vad man än säger att man tycker de ser ut som, betyder ens tolkning att man har nån sexuell störning…
  Och ja, borde passa tillsammans med öl
  Mycket öl.

 • admin

  Jag har alltid undrat om den som testas inte kan lista ut vad det går ut på. Skulle man då säga “det ser ut som en pistol” om man är mördare så är man ju aspuckad.
  Ja, jag tänker mig: Om du gissar fel så får du dricka. 🙂

You must be logged in to post a comment.