Älska Tesco

Det jag hatar nästan mest i hela världen är att gå till mataffären och handla. (Ja, jag ställer hellre upp i World Naked Bike Ride.) Jag vet inte varför men det är alltid någon tant som ska köra på en med en kundvagn eller så tappar man VISA-kortet så att det kilar in sig riktigt bra mellan myntbehållaren och kassan (hej Nelle!). Även om det är mycket trevligare här än i Sverige så är det fortfarande något jag helst vill slippa. Därför var glädjen stor när jag upptäckte att Tesco har en webbshop med samma priser som i den fysiska affären och med hemkörning nästa dag. Kostade bara fyra pund och funkade klockrent. Nu sitter jag här och äter en hemkörd muffins och livet är inte så himla tokigt.

6 comments to Älska Tesco

 • Lena

  FAN va skönt det låter! Undrar varför det inte funkar i gamla Svedala. Det är väl personalkostnaderna som spökar i vanlig ordning.
  Själv ska jag äta hemburen tortellini och kolla “Rallybrudar” på Canal +. Är singel i stan den här helgen… 🙁

 • admin

  Greeesänka! 😛
  Man kan väl få hemkört från Konsum för ca 80 spänn tror jag? Men Konsum är ju inte så billiga och vid 80 spänn börjar det kännas lite sådär…

 • Sainsbutys gor det samma och dessutom sa ar deras mat mycket battre!

 • admin

  Är inte de mycket dyrare då? Jag får kolla in!

 • Vissa saker ar lite dyrare, men det finns stor variation pa deras varor. Handlar bara pa Tescos ibland sa det ar svart att gora en bra prisjamforelse. Dock finns det flera sanna online!

 • admin

  Ja, det är väldigt mycket som går att få hemkört här. Jag gillar det!

You must be logged in to post a comment.